איזור
מחדרים
עד חדרים
עיר / ישוב
ממחיר
עד מחיר
שכונה
מקומה
עד קומה
סוג הנכס
טקסט חופשי
חפש

זכיינות למכירה בזירות העסקים, מה באמת קורה שרוצים למכור זכיינות?  

זכיינות למכירה בזירות העסקים, מה באמת קורה שרוצים למכור זכיינות?

רכשתי זכיינות בישראל, השבחתי אותה בשיתוף עם הרשת אשר מוכרת זכיינות, הפכתי את העסק למשגשג ורווחי וכעת אני רוצה למכור. מי מקבל את כספי המכירה של העסק אשר מופעל בשיטת זכיינות?
אצלנו ברשת סוכנויות תיווך "אל-הנכס", אשר פועלת בתחום תיווך נדל"ן, ניתן להגיע לשיאים כלכליים גבוהים הן כסוכנים והן כזכיינים.לפי המודל העסקי של שיטת זכיינות בתחום התיווך נדל"ן ברשת סוכנויות תיווך אל הנכס, זכיינים מפעילים סוכני נדל"ן שהם הלכה למעשה מהווים יחידות הרווח. שכן הם אלו הסוגרים את עסקאות המכירה וההשכרה, הן בתחום תיווך למגורים והן בתחום תיווך למסחרי.כאשר זכיינים מפעילים כמות גדולה של סוכנים אשר סוגרים עסקאות מכירה והשכרה יחידת הרווח עולה וכאשר הזכיינים רוצים למכור את משרד התיווך גם הזכיינים וגם הרשת המזכה אשר מכרה זכיינות לזכיינים נהנית מפירות המכירה, שכן לאורך כל הדרך סייעה להשביחה.

זכיינות מצליחה, רשת קשרים ומה שביניהם:

היופי הגדול ברכישת זכיינות הוא להיות חלק מקבוצת אנשים, זכיינים וחברי הרשת המזכה שרצונם וצרכיהם משותפים, קידום העסקים שלהם וחיזוק הרשת המזכה והמותג דבר שגם בסופו של יום מחזק את העסקים שלהם באופן ישיר. "חלק חשוב מאד בהגדלת מערך העסקים במיוחד בתחום תיווך נדל"ן הוא מנגנון הפניות ושיתופי פעולה בין זכייני וסוכני התיווך נדל"ן ברשת התיווך "אל-הנכס", מספר מוטי נחום –מנכ"ל ובעלים של "אל-הנכס".

מדוע? נדגים באמצעות מקרה בוחן. נניח שלקוחות רוצים למכור דירה בעיר פתח תקווה ובמקביל לרכוש דירה בעיר מודיעין או להיפך, הזכיינים אשר מקנים שירותי תיווך ללקוחות בפתח תקווה יוכלו להעביר את פרטיהם באמצעות טופס הפניה מסודר לזכיינים במודיעין אשר עברו את אותה הכשרה וככל הנראה גם מכירים אותם אישית.  ככל הנראה הם גם שמו לעצמם כמטרה להיות משרד תיווך איכותי ומקצועי בשוק המקומי, לפי השיטה של הזכיינות. אצלנו  הלקוחות הללו יקבלו את השרות הטוב ביותר שיוכלו לבקש.

יתר על כן, העברת לקוחות בין משרדי זכיינים ברשת התיווך "אל-הנכס", אינה בחינם או מרצון טוב (כמובן שזה תמיד נחמד), אלא בתשלום על בסיס הצלחה ומקבלת הכספים בפועל.הכוונה שאם וכאשר תיסגר עסקת תיווך נדל"ן והזכיינים אשר מפעילים זכיינות וקיבלו את ההפניה, יקבלו את עמלת התיווך הנכספת מהלקוחות אשר הופנו אליהם מהזכיינים האחרים וכך שני הצדדים ירוויחו.זכיינות בישראל מהווה כלי לקידום עסקים לא רק ברובד של הכשרה, ליווי ומוניטין, אלא גם ברובד של מנגנון הפניות מעולה ושיתופי פעולה לצורך הגדלת מחזור העסקים של הזכיינים אשר רכשו זכיינות.

אפיק פרסום בניית אתרים